Speciális eszközöket kapott a bajai kórház

2020.05.29.

Speciális eszközöket kapott a bajai kórház

Az Solar City Group Kft. a Bajai Szent Rókus Kórháznak 12 db ózongenerátor légtisztító készüléket ajánlott fel.

A jelenlegi járványhelyzet még szorosabb összefogásra ösztönöz. Tudjuk ezt az Solar City Group Kft.-nél is, ahol a mindennapok része az aktív társadalmi szerepvállalás, a fenntartható jövő támogatása. Vállalkozásunk a Bajai Szent Rókus Kórháznak ajánlott fel 12 darab új ózongenerátor légtisztító készüléket.

Kifejezetten hiánypótló adománnyal szerettük volna támogatni az egészségügyi intézményt, ezért dr. Tóth Gábor főigazgatóval egyeztetve esett a választás az ózongenerátor légtisztító készülékekre.

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítőszer. A felhasználása során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát, ezen felül ötvenszer hatékonyabb és háromezerszer gyorsabb a klórhoz képest. Nincs olyan kórokozó, amely ellen tudna állni az ózon fertőtlenítő erejének. Ez a jelen helyzetben kiemelten fontos, így a berendezés nagy segítséget jelent a kórháznak.

„Cégünk székhelye Baján található, így nem kérdés, hogy a város fejlődése, a lakók egészsége kiemelten fontos a vállalat vezetése számára. Hiszünk abban, hogy egy ilyen időszakban nagy a helyi vállalkozások felelőssége, fontos az összefogás, a szervezetek és intézmények támogatása. Látjuk, hogy a kórház dolgozói nap mint nap áldozatosan dolgoznak értünk, így nem volt kérdés, hogy ezt az elkötelezettséget valamely módon támogassuk.” – nyilatkozta Umenhoffer Andrea, marketing igazgató.