Napelemes rendszer
kiépítésének folyamata

Amennyiben a napelemes rendszer árának teljes összege az Ön rendelkezésére áll, érdemes mielőbb belevágni a beruházásba.

Kérjen ajánlatot a havi villanyszámla vagy éves áramfogyasztása alapján.

Kérjen időpontot díjmentes helyszíni felmérésünkre, ahol szakértő kollégánkkal lehetősége lesz átbeszélni a felmerülő kérdéseket és a részleteket.

Szakértő kollégánk egy személyre szabott ajánlatot készít Önnek az éves és jövőbeli áramfogyasztása, illetve az épület jellemzői alapján. Ez a részletes ajánlat tartalmazza a teljes napelemes rendszerre vonatkozó összes költséget, amely felmerülhet.

A végleges ajánlat elfogadásával, megkötésre kerül a szerződés és a 10%-os díjbekérő befizetését követően, megkapja az előleg számlát.

A szerződés mindkét fél által történt aláírását és az ügyfél 10%-os befizetését követően a területileg illetékes elosztói engedélyes felé benyújtásra kerül a napelemes kiserőmű csatlakozásának az igénye. Az igénybejelentő nyomtatvány tartalmazza, hogy mekkora teljesítményű termelő berendezést szeretnénk telepíteni, milyen belső hálózati feltételek állnak rendelkezésre: egyfázisú, kétfázisú, háromfázisú.

Az igénybejelentő jóváhagyása után elkészítjük a csatlakozási dokumentációt.

Ez az alábbiakat tartalmazza: a rendszer kialakítására, védelmére, üzemére vonatkozó műszaki információkat, terveket. Továbbá magában foglalja az egyvonalas kapcsolási rajzot és a termelői nyilatkozatot.

Időpont egyeztetése a kivitelezés időpontjára vonatkozóan.

Napelemes rendszer telepítése, kommunikáció beüzemelése, szerződés szerinti végszámla kiegyenlítése.

A telepítés után készre jelentjük a rendszert az elosztói engedélyes felé ahhoz, hogy az elosztói engedélyes elvégezhesse a mérőhelyen a szükséges intézkedéseket a rendszer használata érdekében. Feltétele a szerződés szerinti végszámla kiegyenlítése.

A készre jelentést követően a jelenlegi mérőórát a területileg illetékes elosztói engedélyes lecseréli egy fogyasztást és termelést egyaránt mérő eszközre.

A mérőóra cserét követően a rendszer beüzemelhető az ügyfél által.

Termelés megkezdése után kerül beállításra.

Napelemes rendszerárajánlat kalkulátor

ajánlatot kérek