SUPERBRANDS AZ OPTIMUM SOLAR

2022.11.25.

SUPERBRANDS AZ OPTIMUM SOLAR

Az év első felében örömmel jelentettük be, hogy vállalatunk elnyerte a Business Superbrands 2022 díját.
2022.11.23-án ünnepélyes keretek között vehettük át a díjat egy gálaműsor keretében a Budapest Music Centerben.

"Egy márkát a szociális érzékenysége is minősít" - ez a Superbrands 2022 magyarországi díjátadó gála üzenete.

A Business Superbrands díj számunkra azt jelenti, hogy az Optimum Solar a legkiválóbb üzleti márkák, ezen belül is a legkiemelkedőbb napenergia ipari cégek közé tartozik – köszönhetően ügyfeleinknek, akik révén folyamatosan fejlődni tudunk.

Az eseményen cégünket Dr. Csapó László, az Optimum Solar Home System Kft. ügyvezetője képviselte. A díjat pedig Dr. Totth Gedeon - a Business Superbrands Szakértői Bizottság elnöke - adta át, és gratulált a díjazottak professzionális és példaértékű munkájához.

A Gálán bemutattak minden díjazottat, és vállalatunkról az alábbiakat emelték ki:

Az OPTIMUM SOLAR családi vállalkozásként indult 2011-ben. A márka megbízható, hosszú távú megoldást kínál a napelemes rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások terén. A technikai fejlődésnek és szakembereik tapasztalatának köszönhetően megrendelőik számára kimagasló és komplex szolgáltatást nyújtanak a kisebb napelemes rendszerek, a napelemparkok és a komplex energetikai megoldások területén is.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy idén kiérdemeltük a díjat, és bátran kijelenthetjük, hogy itt nem állunk meg! Az Optimum Solar csapata a jövőben is mindent megtesz azért, hogy méltán kiérdemelje az ügyfelek bizalmát; hogy a márka ezzel az elismeréssel a továbbiakban is fenntartsa az ismertséget; valamint, hogy 2023-ban duplázzunk és újra Superbrands legyünk.

A Superbrands gálakisfilm itt tekinthető meg.