100%-OS PÁLYÁZATÁHOZ MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐT KERES?

2023.02.21.

100%-OS PÁLYÁZATÁHOZ MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐT KERES?

BÍZZA RÁNK!

ALACSONY ÖNERŐVEL

Az elmúlt év legjelentősebb hatása a napelemes piacra kétségkívül a 100%-os állami támogatásnak volt. Kivételes volt az érdeklődés, mely a bírálati időszakot meghosszabbította. Nehéz helyzetbe kerülhettek emiatt sokan, hiszen az árak ez idő alatt folyamatosan emelkednek, a napelemekkel foglalkozó cégeknél pedig a kivitelezési kapacitások is gyorsan fogynak.

A 100%-os támogatásban részesülők helyzetét tovább nehezíti, hogy az elmúlt időszakban az eszközbeszerzés árai, valamint a kivitelezői díjak is megnövekedtek, illetve az árfolyam és az infláció is kedvezőtlenül alakult. Az előre nem látható gazdasági helyzet miatt szükségessé vált önerő bevonása, mely általános piaci gyakorlattá vált a pályázatban regisztrált napelemet kivitelező cégeknél.

Nincs idő a halogatásra, azonban a döntés körültekintést igényel, hiszen a megbízható, minőségi munka elengedhetetlen egy hosszú távú befektetés esetén.

Amennyiben Ön még nem tudja ki valósítja meg napelemes rendszerét a pályázaton belül, vagy csupán csak váltana kivitelezőt, akkor keressen minket bizalommal és válassza az Optimum Solar Home System csapatát!

Ajánlatot kérek