Kapcsolattartás helyi közösségekkel és szervezetekkel

2023.04.28.

Kapcsolattartás helyi közösségekkel és szervezetekkel

Az Optimum Solar Zrt. a megújuló energia szektor jelentős szereplőjeként elkötelezett híve a környezettudatos működésnek és a társadalmi felelősségvállalásnak.

Meghatározó iparági szerepe mellett társadalmi felelősségvállalási tevékenységével is hozzájárul az értékteremtéshez, valamint a társadalmi és természeti értékek megőrzéséhez. Társadalmi felelősségvállalási stratégiánkat az innováció és a fenntarthatóság jellemzi. Társaságunk működése során figyelembe veszi szűkebb és tágabb természeti környezetének érdekeit és törekszik annak megóvására, fejlesztésére.

A helyi közösségekkel és szervezetekkel való kapcsolattartás alatt minden olyan tevékenységet értünk, amelyek az érintett közösségek bevonására, tájékoztatására és panaszkezelésre irányul, beleértve a pénzügyi hozzájárulást, önkéntességet és egyéb elkötelezettséget. Olyan rendszerszintű, konkrét és részletes intézkedések, amelyeket Társaságunk a közösségek bevonása és a kollektív társadalmi előnyök kiépítése érdekében tesz. Aktív szerepvállalásnak tekintünk minden iterációt, ahol képesek vagyunk az érinett közösségek és Társaságunk számára egyaránt előnyös eredményeket létrehozni.

Közösségek és szervezetek

Célunk, hogy pozitívan hozzájáruljunk a Társaságunk működését körülvevő társadalmi és gazdasági fejlődéshez és ezáltal pozitív értéket teremtsünk. A helyi közösségekkel és szervezetekkel történő szoros kapcsolattartás eredményeképp az érintettek aggályainak kezelésére, megfelelő tájékoztatásra, továbbá edukációra törekszünk.

Rendelkezésre állás a helyi közösségek és szervezetek számára

A helyi közösségek és szervezetek számos kommunikációs csatornán képesek elérni Társaságunkat:

Facebook: https://www.facebook.com/OptimumSolar ,

LinkedIn: Optimum Solar Zrt.: Overview | LinkedIn

A fentiekkel kapcsolatos további részletek miatt vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen:

info@optimumsolar.eu