Újabb díjjal ismerték el az Optimum Solar tevékenységét!

2023.10.03.

Újabb díjjal ismerték el az Optimum Solar tevékenységét!

A MagyarBrands 2023 Program pályázatán a legkiválóbb magyar vállalkozásokat díjazzák, három kategóriában. Ezek közül az egyik az ’Innovatív Márka’, amelyben most az Optimum Solar először nyert.

A díjat egy szakértői bizottság ítéli oda,

a Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: az adott márka pénzügyi adatainak többszempontú vizsgálata mellett a fogyasztók és a szakértők értékítéletét is figyelembe veszik. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, ahol olyan szempontokat vesznek figyelembe az értékeléskor, mint a vállalat innovációs tevékenysége, társadalmi hasznossága, a márkaépítés gyakorlata, reputációja, valamint az identitás kérdése, miszerint mennyire kötődik életünkhöz, az országhoz az adott márka. Ezt egészíti ki egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése.

Az Optimum Solar ismertségének növelésében és a fogyasztókkal történő közvetlen kapcsolat kiépítésében kulcsszerepet vállal 2018-as megalapítása óta az HMKE-ra és kisvállalatokra szakosodott részleg, az Optimum Solar Home System. A cég ügyvezetője és tulajdonosa, Székely András szerint az Innovatív Márka díj elnyerése azért is fontos, „mert ebben a kategóriában legalább 300 cég versenyzett és ezek közül kerültünk ki győztesen. Tehát igazi elismerés ebből a szempontból is”.

Az Ügyvezető hozzátette, hogy továbbra is azon dolgoznak, hogy ha komplex energetikai megoldásokról és napelemes rendszerekről van szó, akkor az Optimum Solar Home System a piacon elérhető legjobb alternatívát kínálja ügyfeleinek, amely révén tovább fejleszthetik reputációjukat.