2x BUSINESS SUPERBRANDS DÍJAS AZ OPTIMUM SOLAR

2023.11.27.

2x BUSINESS SUPERBRANDS DÍJAS AZ OPTIMUM SOLAR

Az év első felében örömmel osztottuk meg az Optimum Solar legújabb eredményét: a vállalat immár másodszor is elnyerte a Business Superbrands díjat.
A 2023. november 15-én rendezett ünnepélyes eseményen, ahol több mint 500 fogyasztói és 500 üzleti márka vett részt, az Optimum Solar képviselője, Dr. Csapó László, az Optimum Solar Home System Kft. ügyvezetője vehette át a díjat.

A Superbrands program évek óta azokat a márkákat kutatja, amelyek nem csupán kiemelkedő brandépítésükkel, hanem pénzügyi stabilitásukkal is biztosítják a megbízhatóságot és a kiválóságot. Az Optimum Solar évtizedes fejlődésének eredményeképpen az idei évben is a legkiemelkedőbb üzleti márkák között található.

A Gálán bemutatták a díjazottakat, vállalatunkról pedig az alábbiakat emelték ki:

„Az Optimum Solar több, mint 10 évvel ezelőtt indult családi vállalkozásként, mára már nem csupán napelemeket kínál lakossági és vállalati felhasználásra, hanem elkötelezett az ipari energiaigények kiszolgálása iránt is.

Innovatív megoldásaikkal átfogó segítséget nyújtanak a zöld energiára való átállásban és igyekeznek komplex energetikai megoldásokat kínálni ügyfeleink számára.

Az országban elsőként nyújtott díjmentes távfelügyeleti szolgáltatást háztartási méretű napelemes rendszereihez a rendszergarancia teljes idejére, valamint a megtervezett rendszereire hozamgaranciát biztosít.

A zöldedukáció iránti elkötelezettségük mellett fontosnak tartják a természetvédelmi tevékenységeket is, évről évre támogatja a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület munkáját, valamint büszkén hoz létre pozitív változásokat a társadalomban is, és saját alapítású Parasport Jövőjéért Alapítványukon keresztül a fogyatékkal élő gyermekek életminőségének javítására összpontosítanak.„

A Business Superbrands díj elnyerése hatalmas megtiszteltetés az Optimum Solar számára, cégünk azonban itt nem áll meg. A jövőbeni terveink között szerepel az ügyfelek bizalmának további kiérdemlése, a márka minőségének fenntartása, valamint az, hogy 2024-ben ismét Superbrands címet szerezzünk.

Csapatunk továbbra is elszántan dolgozik a fenntartható fejlődésért és a zöld energia terjedéséért, és büszkén néz elébe a következő kihívásoknak.