Névváltoztatási tájékoztató

2024.04.15.

Névváltoztatási tájékoztató

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy cégünk neve 2024. április 8-tól megváltozott. Az Optimum Solar Home System Kft. új neve Solar City Group Kft. (SOLAR CITY)

A névváltás háttere és okai:

Az Optimum Solar Home Sytem Kft. 2018-as alapításával lépett be a napelemes rendszerek lakossági és vállalati piacára és vált ki az Optimum Solar Zrt-ből.

Az Optimum Solar Home System Kft. alapítása óta hatalmas sikereket ért el a napelemes rendszerek lakossági és vállalati szegmensében egyaránt, országszerte több ezer napelemes rendszert telepítve, az iparági növekedését messze túlszárnyalva, minden évben megközelítőleg megduplázza árbevételét és dolgozói létszámát.

A vállalat magyarországi sikereire alapozva, 2024.04.08-tól SOLAR CITY néven lép be az európai zöld energetika lakossági és vállalati piacára, immár napelemes rendszerek és energiatárolók mellett, klíma berendezések, hőszivattyúk, valamint elektromos autótöltők forgalmazásával és telepítésével.

A Solar City Group Kft. (korábban Optimum Solar Home System Kft) a korábban megszokott módon, továbbra is kiemelkedő minőségű, megújuló energiát termelő és hasznosító termékeket, valamint értékteremtő, ügyfélközpontú szolgáltatásokat nyújt hazai és nemzetközi partnereinknek, immár SOLAR CITY brand név alatt.

Cégünk jogi személyisége a névváltoztatást követően változatlan marad.

Élő megállapodásainkban és szerződéseinkben vállaltakat változás nélkül biztosítjuk.


Ügyfeleink és Partnereink továbbra is a tőlünk a megszokott magas minőségű együttműködésre és szolgáltatási színvonalra számíthatnak.

SOLAR CITY GROUP KFT. CÉGADATOK:

  • Adószám: 26280587-2-03 (VÁLTOZATLAN!)
  • EU adószám: HU26280587 (VÁLTOZATLAN!)
  • Székhely: 6500 Baja, Gesztenye utca 2. (VÁLTOZATLAN!)
  • Telephely: 2100 Gödöllő, Repülőtéri út 092. hrsz. (VÁLTOZATLAN!)

Bankszámlaszámaink is VÁLTOZATLANOK!

Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre központi elérhetőségeinken vagy a kapcsolattartójukon keresztül, 2024. június 01-ig eddigi elérhetőségeink nem változnak.

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉGÜNK:
+36 1 808 9480
UGYFELSZOLGALAT@SOLARCITY.EU

A további sikeres együttműködés reményében továbbra is várjuk Önöket a Solar City Group Kft.-nél.

Székely András
Solar City Group Kft. tulajdonos

A Solar City (korábban Optimum Solar Home System Kft) névváltozása nincs hatással az Optimum Solar Zrt. -re.
Az Optimum Solar Zrt. változatlan működéssel szolgálja ki továbbra is nagyvállalati és napelem park befektetői ügyfeleit.

Elérhetőség: info@optimumsolar.eu