Superbrands már 3. éve

2024.07.17.

Superbrands már 3. éve

Büszkén jelentjük be, hogy a Solar City immár 3. alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat! 

Büszkén jelentjük be, hogy a Solar City immár 3. alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat! 
Ez a megtisztelő elismerés is bizonyítja elkötelezettségünket a megújuló energiaforrások iránt, valamint a kiváló minőség és megbízhatóság iránti törekvésünket. Köszönjük minden ügyfelünknek és partnerünknek a támogatást és bizalmat! Együtt haladunk tovább a fenntartható jövő felé. 
 
A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.
 
A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Idén tizenhét éves a Business Superbrands program, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.