A sport és a kiemelkedő érdem támogatása

2019.08.14.

A sport és a kiemelkedő érdem támogatása

Névadó szponzor lett az Optimum Solar

A 2019/2020-as szezontól az Optimum Solar névadó szponzori megállapodást kötött az NBI/B osztályban szereplő Békési Férfi Kézilabda Clubbal, mely augusztustól az Optimum Solar - Békési FKC nevet viseli.

A támogatással vállalatunk célja többek között az, hogy hozzájáruljunk egy olyan sporttevékenység és egy olyan csapat sikereihez, amelyek valódi, kiemelkedő értéket képviselnek, valamint ugyanúgy hisznek a jövő generáció fontosságában, mint mi.

A Békési Férfi Kézilabda Club több, mint 10 éve alapította ,,óvodától az érettségiig” programját, melynek keretében kimagasló színvonalon, rendkívüli odafigyeléssel fejlesztik az utánpótlást. Ennek keretében ösztöndíjakkal és a tanulmányi eredmények folyamatos figyelemmel kísérésével segítik a fiatalokat miközben a program tagjai olyan kézilabda tudásra tehetnek szert, hogy szükség esetén akár a felnőtt csapat tagjait is időről időre helyettesíteni képesek. A Clubnak a programon kívül számos olyan kezdeményezése van, amely az Optimum Solar által képviselt értékekkel teljes mértékben összhangban áll, mint például az a hosszú távú cél, hogy egy megyei főiskola bevonásával segítsék a fiatalok helyben maradását.

„Értékeljük a rengeteg munkát, amelyet a Békési Férfi Kézilabda Clubnál évek óta az utánpótlásba fektetnek. Eljött az idő, hogy ezek a fiatalok a felnőtt csapatba is bekerüljenek és bizonyítsanak. Ezt szeretnénk segíteni Békésen, ahol csakis az elvégzett munkában hisznek és hosszú távon gondolkoznak, ami fontos kapcsolódási pont és hasonlóság cégünkkel és dolgozóinkkal" – mondta Lugos Roland, vállalatunk ügyvezetője.

Az Optimum Solar – Békési FKC győzelemmel kezdte első felkészülési mérkőzését, melyhez szívből gratulálunk a csapatnak!