Covid-19 koronavírus járvány miatti részletes tájékoztatás

2020.03.20.

Covid-19 koronavírus járvány miatti részletes tájékoztatás

Optimum Solar napelemes rendszerek telepítése az Ön és Családja biztonságát szem előtt tartva.

Kedves Ügyfeleink!

 

A Covid-19 koronavírus járvány miatt az alábbi tájékoztatást adjuk:

A napelemes iparág sajátosságai, cégünknél dolgozó szakemberek munkájának, jelentős raktárkészletünknek és nem utolsó sorban az Önök rugalmasságának köszönhetően az Optimum Solar továbbra is zavartalanul tudja tervezni, engedélyeztetni és kivitelezni az Önök kiemelkedő garanciával rendelkező napelemes rendszereit.

A Magyar Kormány iránymutatásai és Ügyfeleink egészségének maximális figyelembevételével sikerült felállítanunk egy olyan protokollt, mellyel a napelemes rendszereinkkel kapcsolatos valamennyi folyamat az ügyféllel, azaz az Önökkel történő közvetlen, személyes kapcsolat nélkül is megvalósítható, legyen szó akár a felmérésről, tervezésről megrendelésről, engedélyeztetéséről vagy akár a kivitelezésről.

Ennek köszönhetően már a nyári hónapoktól élvezheti az otthon termelt energia kényelmét és biztonságát.

 

Optimum Solar napelemes rendszerek telepítése az Ön és Családja biztonságát szem előtt tartva:

  • AJÁNLATKÉRÉS

Személyre szabott árajánlat az alábbi linken 1 perc alatt!

https://optimumsolar.eu/ajanlat_keres_VILLANYSZAMA_KIVALTAS_kalkulacio.html

  • FELMÉRÉS

A személyes felmérések helyett arra kérjük ügyfeleinknek, hogy szakemberünkkel telefonon egyeztetve küldjék el azt a néhány fényképet a tetőfelületről és a mérőóráról, ami alapján ellenőrizhető a rendszer telepíthetősége.

A visszaérkezett fényképek alapján, szakemberünkkel történő telefonos egyeztetést követően, pár napon belül elkészítjük véglegesített, személyre szabott ajánlatát, ami alapján már meg tudja rendelni Optimum Solar napelemes rendszerét.

A megrendelést követően elindítjuk a szolgáltatói ügyintézést, ami 1-3 hónapot vesz igénybe, így mire várhatóan elül a járvány, már az engedélyek birtokában Önnel egyeztetve tudjuk elkezdeni a napelemes rendszere telepítését, hogy a nyári napsütéses órákat hasznosítva hosszú évtizedekre elfelejthesse a villanyszámlát.

Köszönjük Önnek!

Mivel kollégáink a jelenlegi vírushelyzet miatt nem mennek ki Önhöz személyesen, ezért az Optimum Solarnál úgy döntöttünk, hogy az ezáltal megtakarított költséget szeretnénk Önnek visszatéríteni Optimum Solar napelemes rendszere megrendelésekor.

2020.03.23 – tól határozatlan ideig minden Optimum Solar napelemes rendszer megrendelésekor 1 db szuperprémium BAUER Solartechnik napelemet ingyen adunk rendszeréhez.

Ezzel szeretnénk megköszönni Önnek segítőkészségét!

A felméréssel és az akciónkkal kapcsolatos információkról a sales@optimumsolar.hu e-mail címen, vagy a +36 30 984 9446-os telefonszámon tud tájékoztatást kérni.

 

  • MEGRENDELÉS

Megrendelését kérjük küldje el az ajánlat sorszámával az alábbi e-mailcímre: sales@optimumsolar.eu

Szerződését kérjük aláírva scannalve, vagy lefényképezve küldje vissza az alábbi e-mailcímre: miklosy.nikolett@optimumsolar.eu

 

  • ENGEDÉLYEZTETÉS

A szolgáltatói ügyintézéseket továbbra is folyamatosan tudják intézni villamos mérnökeink.

A napelemes rendszerek engedélyeztetése általában 2-3 hónapot fog igénybe venni, így a nyári hónapokban már termelni fog napelemes rendszere.

 

  • KIVITELEZÉS

Napelemes rendszerét kis létszámú csapatainkkal, általában 1 munkanap alatt zavartalanul teljesítjük.

A kivitelezés szinte minden esetben a házon kívül történik, így Önnel nem érintkezik és nincs zárt térben szerelőinkkel. Ön maradhat lakásán belül a szerelés teljes ideje alatt.

Kollégáink a következő időszakban fokozottan odafigyelnek a higiéniára.

Az Ön és szerelőink egészségének garantálása érdekében azonban arra kérjük, hogy a helyszínre való érkezéskor a kézfogástól tekintsen el Ön is.

 

Köszönjük!

Ne feledje!

  • Magánszemélyeknek 0 % THM, 0 Ft pályázatírói díj!
  • KKV-nak 50-100 % közötti vissza nem térítendő EU-s támogatás!

 

Tegyünk együtt egy tisztább jövőért!

 

Ajánlatkérés és bővebb tájékoztatás:

www.optimumsolar.hu

 

Bővebb tájékoztatás: https://optimumsolar.eu/OSHS-Koronavirus_level_A4.pdf