Bronz támogató az Optimum Solar a 6. ÖKOINDUSTRIA környezetvédelmi szakkiállításon

2021.05.06.

Bronz támogató az Optimum Solar a 6. ÖKOINDUSTRIA környezetvédelmi szakkiállításon

Az Optimum Solar Kft. és a partnere a Lugos Renewables Kft. az Ökoindustria virtuális expo bronz támogatói voltak. Az ország egyik legnagyobb online eseményeként a napokban zárult környezetvédelmi szakkiállítás és konferenciasorozat fókuszában a körforgásos gazdaság, a levegőminőség, a vízgazdálkodás és a zöld mobilitás kérdésköre szerepelt, valamint bemutatkoztak azok a hazai zöldipari innovációk is, amelyek a nemzetközi piacon is megállják helyüket.

Az esemény április 28-30. között került megrendezésre, természetesen a korlátozásokra való tekintettel online formában. Ez azonban korántsem befolyásolta a résztvevői létszámot, hiszen több, mint 4300-an regisztráltak a teljes rendezvény alatt. A háromnapos programon - virtuálisan és online - több mint 4000 látogató és 70 kiállító vett részt és a zárónapon került sor a Virtuális Startup Piac és az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj átadására.

 Az esemény számokban:

  • 3 nap 
  • 100+ programelem 
  • 150 előadó 
  • 4300+ regisztrált résztvevő 
  • 14000+ standlátogatás 
  • 70 kiállítói stand, 19 holland cég és startup 
  • 320+ kapcsolatfelvétel 
  • 133 résztvevő 100+ tárgyalás az EEN B2B platformon

A fenti számok a 2020-as Online Intro eseményekkel (5 szakmai konferencia) együtt még szebben festenek, hiszen akkor 45 országból, több mint 3000 látogató érkezett a szakmai konferenciákra. Így összességében a 6. ÖKOINDUSTRIA 7000+ résztvevővel zajlott le.

Lugos Roland, az Optimum Solar vezetője így nyilatkozott: „Egy ilyen esemény minden zöld vállalkozásnak örömteli, és boldogan támogattuk a rendezvénysorozatot." Amellett, hogy rengeteg programlehetőséget kínált a rendezvény és számos kiváló szakember előadását lehetett meghallgatni, remek lehetőségnek tartjuk, hogy az ÖKOINDUSTRIA támogatja az új kezdeményezéseket és technológiákat. Számunkra ez nagyon fontos, hiszen mi is különböző támogatói programok kidolgozásán dolgozunk.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők a virtuális expo standjainak nyitvatartását meghosszabbították, melyek így 2021. május 7., 22:00 óráig még megtekinthetőek: https://www.joinballoon.com/events/oekoindustria-2021-40599uhknke4hee